Intro

Kees Bos verzorgt al ruim 25 jaar bingo’s met muziek. Hij is er zelfs de bedenker van.

In plaats van getallen draait het nu om liedjes, songfestivalliedjes. Met name de maanden maart, april en mei zullen de Nederlandse media gedomineerd worden door berichten over het Songfestival.

Kees had een jaar of 20 geleden ook al een songfestivalbingo in de aanbieding. Maar toen was de tijd er (nog) niet rijp voor. Nu wel. Miljoenen Nederlanders voelen betrokkenheid. Bij de artiesten, de liedjes en de organisatie.

De SongfestivalBingo is meer dan zo maar een liedje laten horen. Kees praat alles aan elkaar. Biedt achtergrondinformatie, maakt grappen over de deelnemende artiesten en gaat volop in gesprek met de deelnemers. Kortom. Een avondvullende happening. Geschikt voor jong en oud. Met een gezonde interesse in het songfestival wel en wee.

Kees Bos heeft een jarenlange ervaring. Als muziekliefhebber ( presenteerde ruim 10 jaar een popkwis) maar liet zich ook als cabaretier niet onbetuigd. Hij won ooit de persoonlijkheidsprijs op het cabaretfestival Cameretten , net als Paul de Leeuw . Met dit verschil dat Kees dit festival ook wist te winnen (zowel de publieks- als de juryprijs).

De deelnemers dienen in een gezellig ingerichte ruimte hun bingo te ondergaan. Af en toe, hier en daar lastig gevallen door presentator / entertainer Kees Bos.