Kees Bos vindt het songfestival niet alleen leuk. Hij weet er ook veel van. En dankzij zijn achtergrond als popkwisorganisator is hij ook meer dan in staat om hele leuke ronden samen te stellen. Met soms verrassende invalshoeken.

Uiteraard heeft Kees alle benodigde muziek in huis. Meer dan dat zelfs.

Prijzen

Bij de SongfestivalBingo zijn ook prijzen te winnen. Dat zijn hoofdzakelijk songfestival gerelateerde prijzen/ objecten. Waarbij het niet om het grote winnen gaat maar om het grote plezier.
Wie is er niet blij met de onderbroek van Ronnie Tober?

Of een kunstgebit van de zes zestigplussertjes. Rusland viel natuurlijk op met de Boeranovskije Baboesjki, bestaande uit oma’s in traditionele kledij. Hun lied Party for Everybody werd deels in het Engels en deels in het Oedmoerts vertolkt.
Het liedje eindigde in 2012 op de tweede plek.

Het ligt in de bedoeling om ook de outfit van onze Nederlandse trots Duncan Laurence als prijs beschikbaar te stellen. Zijn kostuum werd ontworpen door Sjaak Hullekes. Als basis gebruikte hij 100 jaar oude lakens. Ik heb deze kleren via Marktplaats voor een prikkie aan weten te schaffen en erĀ  fraaie pannenlappen van weten te maken. Het ultieme hergebruik. Toch?

Zodra er meer prijzen bekend zijn, zult u dat via website vernemen!